Wanneer ontvang ik de termijnbetaling?

Termijnbetaling nog niet ontvangen en staat de betaling niet tussen jouw bestellingen?

Zo werkt het: Als de eerste betaling plaats vond op 1 januari, start de 2e incasso op 1 februari.
Zie hier meer informatie over hoe het werkt:
Termijnbetalingen - hoe het werkt

Het kan tot 14 dagen duren voordat de SEPA inscasso is voltooid. Het kan dus tot 15 februari duren tot de betaling is voltooid. De factuur wordt pas gegenereerd en verzonden wanneerd de SEPA incasso is voltooid. Wanneer deze zijn voltooid ontvang jij en jouw klant de factuur en wordt de betaling weergegeven bij in jouw bestelingen overzicht.

Zo controleer je de status van de incasso / termijnbetaling. (Dit kan binnenkort binnen Kennis.shop).

Login op Stripe.
Ga naar Betalingen.
Klik op Status, en selecteer, selecteer "In behandeling" en klik op Toepassen.
Je ziet nu welke betalingen nog in behandeling zijn.

Zie je jouw bestelling hier niet tussen staan, kijk dan of deze tussen de geslaagde betalingen staat.

Bijgewerkt op: 21/11/2023