Adres en telefoonnummer verplichten op de betaalpagina activeren of uitzetten

Je kunt eenvoudig kiezen of klanten hun adres en telefoonnummer moeten invullen op de betaalpagina door deze optie t activeren of uit te zetten. Volg de onderstaande stappen om dit te regelen.

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/checkouts

Kies de betaalpagina waarop je het verplicht wil maken om adresgegevens en telefoonnummer in te vullen;

Klik op Extra opties;

Klik op het "schuifje" bij Adresvelden zichtbaarheid;
Als het schuifje rood kleurt, dan is het geactiveerd om op jouw betaalpagina verplicht adresgegevens achter te laten. Als het schuifje blanco is, dan is dit uitgezet.

Klik op het "schuifje" bij Telefoonnummer veld zichtbaarheid;
Als het schuifje rood kleurt, dan is het geactiveerd om op jouw betaalpagina verplicht een telefoonnummer achter te laten. Als het schuifje blanco is, dan is dit uitgezet.

Klik op Opslaan om de wijzigingen door te voeren.

Bekijk ook deze geluidloze schermopname om te zien hoe je het verplicht kan maken voor jouw klanten om adresgegevens op jouw betaalpagina achter te laten:

In het voorbeeld hieronder zijn de adresgegevens aan de linkerkant uitgezet en aan de rechterkant geactiveerd:

In het voorbeeld hieronder is het telefoonnummer aan de linkerkant uitgezet en aan de rechterkant geactiveerd: