Automatisch naam en orderreferentie toevoegen in bevestigingsmail

Je kunt eenvoudig automatisch de voornaam, achternaam en orderreferentie toevoegen in jouw bevestigingsmails. Dit doe je met zogeheten "merge tags". Hiermee stuur je gemakkelijk en snel aan al jouw klanten een persoonlijke bevestigingsmail, zonder dat je daar verder omkijken naar hebt! Volg onderstaande stappen om deze tags toe te voegen.

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/checkouts

Klik op de betaalpagina waarvoor je automatisch de naam en orderreferentie wil toevoegen in de bevestigingsmail;

Klik op Bevestigingsmail;

Klik op Nieuw content blok toevoegen als je nog geen bevestigingsmail hebt opgesteld;

Zie voor meer informatie over het opstellen van jouw bevestigingsmails ook: Bevestigingsmail opmaken

Klik op het Merge tag invoegen-symbool om de beschikbare merge tags te vinden;

Klik op de Voornaam, Achternaam en Referral ID om deze merge tags op te nemen in jouw bevestigingsmail;
De rest van de tekst en opmaak van de bevestigingsmail is aan jou, zolang je deze merge tags (geel gearceerd in het screenshot) niet aanpast en de %-tekens niet wist.

De merge tags zullen in het Engels in de opmaak van jouw bevestigingsmail staan. Ook als jouw betaalpagina in het Nederlands is opgemaakt, zullen de tags in het Engels worden weergegeven.

Klik tot slot op Opslaan.

Kijk ook deze korte en geluidloze schermopname, om te zien hoe je automatisch de naam en orderreferentie in jouw bevestigingsmails toevoegt: