Nieuw product toevoegen aan jouw betaalpagina

Als je een betaalpagina hebt gemaakt, kun je later altijd nog eenvoudig een nieuw product toevoegen. Volg daarvoor de onderstaande stappen:

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Kennis.shop Admin;

2. Klik op Betaalpagina´s;

Kies de betreffende betaalpagina waar je jouw nieuwe product aan wil toevoegen;

Klik op Producten;

Onderaan de pagina vind je het gedeelte waarop je jouw producten toevoegt of verwijdert;

Klik op + Product toevoegen;

Je komt nu op een nieuwe pagina, waarop je kunt aangeven of je een "bestaand product" van een andere betaalpagina wil toevoegen, of een "nieuw product" wil maken.

Klik op + Nieuw product maken.

Kies hier wat voor "Type product" je wil toevoegen: klik op Normaal product of Kassakoopje;

Klik op Doorgaan;

Vul de Naam in van jouw nieuwe product;

Vul de Omschrijving in van jouw nieuwe product;

Vul de Adviesprijs in van jouw nieuwe product;
De adviesprijs is de prijs die doorgestreept wordt op jouw betaalpagina, maar niet de verkoopprijs.

Klik op Doorgaan* als je alles naar wens hebt ingesteld;*;

Vul hier de Naam* van jouw prijs in;

Vul in wat de Huidige prijs van jouw nieuwe product is;
Dit is de verkoopprijs die op jouw betaalpagina wordt vermeld.

Geef aan of jouw verkoopprijs Inclusief btw of Exclusief btw is;

Klik aan wat de Product btw categorie is;
Je kunt hier kiezen of het een digitaal product is, een boek, een fysiek product, niet belastbaar - en dan zal het juiste btw percentage automatisch ingesteld worden.

Hier zie je hoe de opbouw van jouw verkoopprijs + btw wordt weergegeven op jouw betaalpagina;

Hier kun je de Moneybird-instellingen zien van jouw product, als je jouw Kennis.shop aan Moneybird hebt gekoppeld;
In dit artikel lees je hoe je jouw Kennis.shop aan Moneybird koppelt: Koppelen met Moneybird.

Klik op Maak product als je alles naar wens hebt ingesteld.

Jouw nieuwe product staat nu op de betaalpagina, klaar om verkocht te worden! 🚀

Als je een al bestaand product wil toevoegen aan een andere betaalpagina, klik dan hier: Bestaand product toevoegen aan jouw betaalpagina.