Nieuw product toevoegen aan jouw betaalpagina

Als je een betaalpagina hebt gemaakt, kun je later altijd nog eenvoudig een nieuw product toevoegen. Volg daarvoor de onderstaande stappen:

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/checkouts

Kies de betreffende betaalpagina waar je jouw bestaande product aan wil toevoegen.

Klik op Producten.

Onderaan de pagina vind je het gedeelte waarop je jouw producten toevoegt of verwijdert.

Klik op + Product toevoegen.

Je komt nu op een nieuwe pagina, waarop je kunt aangeven of je een "bestaand product" van een andere betaalpagina wil toevoegen, of een "nieuw product" wil maken.

Klik op + Nieuw product maken.

Kies hier wat voor "Type product" je wil toevoegen: klik op Normaal product of Kassakoopje.

Klik op Doorgaan.

Vul de Naam in van jouw nieuwe product.

Vul de Omschrijving in van jouw nieuwe product.

Vul de Adviesprijs in van jouw nieuwe product.
De adviesprijs is de prijs die doorgestreept wordt op jouw betaalpagina, maar niet de verkoopprijs.

Klik op Doorgaan* als je alles naar wens hebt ingesteld.

Vul hier de Naam* van jouw prijs in.

Vul in wat de Huidige prijs van jouw nieuwe product is.
Dit is de verkoopprijs die op jouw betaalpagina wordt vermeld.

Geef aan of jouw verkoopprijs Inclusief btw of Exclusief btw is.

Klik aan wat de Product btw categorie is.
Je kunt hier kiezen of het een digitaal product is, een boek, een fysiek product, niet belastbaar - en dan zal het juiste btw percentage automatisch ingesteld worden.

Hier zie je hoe de opbouw van jouw verkoopprijs + btw wordt weergegeven op jouw betaalpagina.

Hier kun je de Moneybird-instellingen zien van jouw product, als je jouw Kennis.shop aan Moneybird hebt gekoppeld.
In dit artikel lees je hoe je jouw Kennis.shop aan Moneybird koppelt: Koppelen met Moneybird.

Klik op Maak product als je alles naar wens hebt ingesteld.

Jouw nieuwe product staat nu op de betaalpagina, klaar om verkocht te worden! 🚀

Als je een al bestaand product wil toevoegen aan een andere betaalpagina, klik dan hier: Bestaand product toevoegen aan jouw betaalpagina.

Bijgewerkt op: 14/06/2024