Kortingsbon aanmaken

Beloon het vertrouwen van je warme leads en trek potentiële klanten over de streep om jouw product te kopen door gebruik te maken van kortingsbonnen!
Jouw kortingsbon is snel en eenvoudig aangemaakt, volg hiervoor de onderstaande stappen:

Klik in jouw dashboard op Kortingsbonnen;

Klik op Maak nieuwe kortingsbon;

Geef aan waarvoor deze kortingscoupon dient, dit is optioneel;

Voer de door jou bedachte kortingscode in;
Dit is de code die jouw klanten invullen op jouw betaalpagina om de korting te kunnen krijgen, deze kortingscode is niet hoofdlettergevoelig.

Kies voor een vast bedrag of een percentage
Bij een vast bedrag wordt het kortingsbedrag van het aankoopbedrag exclusief btw afgetrokken, het nieuwe bedrag zie je terug bij het subtotaal.
Bij een percentage wordt de korting berekend en afgetrokken van het aankoopbedrag exclusief btw, het nieuwe bedrag zie je terug bij het subtotaal.

Bepaal het kortingsbedrag of het kortingspercentage;

Selecteer de producten waarop je de kortingscode wil toepassen;
Je kunt de korting limiteren tot één product, instellen voor meerdere producten, of zelfs toepassen op al jouw producten.

Let op: Als je bij het testen van de aankoop van een product een kortingsbon van 100% gebruikt, zet de instellingen dan ook weer terug na het testen, om te voorkomen dat deze korting onbedoeld ook door klanten gebruikt kan worden.

Vul het maximaal aantal in dat de kortingsbon verzilverd mag worden, dit is optioneel;
Als je dit veld leeg laat, kan de kortingsbon oneindig gebruikt worden.

Vul de datum en tijd in tot wanneer de kortingsbon geldig is, dit is optioneel;
Als je geen datum invult, dan blijft de bon oneindig geldig.

Klik op Opslaan.

Jouw kortingsbon is nu aangemaakt! 🎉

Relevante hulpartikelen:

Kortingsbon automatisch ingevuld op betaalpagina](/nl/article/kortingsbon-automatisch-ingevuld-op-betaalpagina-3idnxg/)
Kortingsbon niet actief - wat te doen
Kortingsbon veld weergeven / verbergen
Testbetalingen uitvoeren van € 0.00 met 100% kortingsbon

Hieronder laat Daniël zien hoe je een kortingsbon aanmaakt:

Bijgewerkt op: 15/03/2024