Kortingsbon automatisch ingevuld op betaalpagina

Leestijd: 1 min

Installatietijd: 5 min

Nodig: dit help artikel Kortingsbon aanmaken

Wil je de kortingscode eenvoudig in je URL of link toevoegen?

Soms is het bij een product of actie handig als de kortingscode al is ingevuld op de betaalpagina.
Zo hoeft de klant nog minder handelingen te doen om te aankoop over te gaan.
Het kan net het zetje zijn in het aankoopbesluit.

Hoe voeg ik de kortingsbon toe via de link van de betaalpagina?

Zoek de URL van de betaalpagina op
Voorbeeld: https://kennis.shop/pay/naamvanproduct

Zoek de naam van de kortingscode op
Voorbeeld: TESTKORTING

Neem de URL van de betaalpagina https://kennis.shop/pay/naamvanproduct en plak daar ?cc=TESTKORTING

De URL in dit voorbeeld wordt dan: https://kennis.shop/pay/naamvanproduct?cc=TESTKORTING

Door dit achter de URL te plakken wordt de kortingsbon automatisch toegevoegd op de betaalpagina, zodat jouw klant dit niet meer zelf hoeft te doen.

Klaar om te verkopen!

Bijgewerkt op: 05/03/2024