Melding per e-mail na geslaagde bestelling activeren (Kennis.shop)

Je kunt een melding per e-mail ontvangen zodra iemand een bestelling bij je heeft gedaan. Hieronder zie je hoe je eenvoudig deze melding kunt instellen.

Lees hier hoe je deze melding ook instelt in Stripe: Melding per e-mail na geslaagde bestelling activeren (Stripe)

Ga naar jouw Kennis.shop dashboard;

Klik op E-commerce;

Klik op Facturen;

Zet het schuifje op actief bij "Ontvang een email bij een nieuwe bestelling";

Klik op Save;

Vanaf nu ontvang je een melding na iedere geslaagde bestelling.

Bijgewerkt op: 26/03/2024