iDeal wordt niet getoond als betaaloptie

De reden dat iDeal nu niet getoond wordt is omdat mogelijk informatie ontbreekt. Geen zorgen, dit is makkelijk op te lossen.

Login in je Stripe connect Account

Open de betaalmethoden instellingen.

Scrol naar beneden en zoek IDeal op en dan zie je daar “aanvullende informatie vereist” staan.
NB: "Persoonlijk identificatienummer" = Burger Service Nummer (BSN).

Zie je dit niet? Stuur ons dan een screenshot via de chat van wat je ziet staan, dan helpen we je verder!

Volg de instructies van Stripe en dan verschijnt iDeal vrijwel direct als betaaloptie op jouw betaalpagina.

Bijgewerkt op: 19/03/2024