Korting op termijnbetalingen instellen

Je kunt eenvoudig korting instellen op termijnbetalingen. Bovendien kan je zelf kiezen of je deze korting alleene op de eerste termijn, of op alle termijnen wil toepassen. Volg de stappen hieronder om dit in te stellen.

Je dient eerst een kortingsbon aan te maken. Als je dat nog niet hebt gedaan, lees dan eerst hier hoe je deze aanmaakt: Kortingsbon aanmaken

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Kennis.shop Admin;

Klik de betaalpagina waarop het product staat waarbij je korting op termijnbetalingen wil instellen;

4.Klik op Producten;

Scroll helemaal naar beneden, tot je "Betalen in termijnen (betaalopties) | BETA
" ziet staan;

Klik op het coupon-symbooltje om te kiezen of je de korting wil toepassen op alle termijnbetalingen, of alleen op de eerste termijn.

Als dit symbooltje roze is, dan werkt de kortingsbon voor alle termijnen. Als dit symbooltje wit is, dan werkt de kortingsbon alleen voor de eerste termijn.

Zie ook deze schermopname (zonder audio), om het verschil te zien tussen het roze en witte coupon-symbooltje:

Bijgewerkt op: 04/05/2024