Vimeo presets instellen (standaard instellingen)

Vimeo presets instellen.

Presets op Vimeo zijn handig voor het toepassen van dezelfde aangepaste instellingen op meerdere video's. Hier is een stap-voor-stap handleiding om presets in te stellen:

Voeg een Nieuwe Preset Toe:
Ga naar https://vimeo.com/settings/videos/embed_presets
Klik op "+Add new preset".

Naam en Aanpassingen:
Geef je preset een naam.

Maak je aanpassingen voor de embed-instellingen.
Advies instellingen:

Opslaan:
Klik op de 'Save'-knop.
Je kunt ervoor kiezen om de nieuwe preset toe te passen op al je bestaande video's door het desbetreffende vakje aan te vinken.

Preset toepassen op een Individuele Video
Selecteer de gewenste video.
Klik op de 'Player'-knop in het rechterpaneel.
Kies onder de 'Player'-tab de gewenste preset uit de dropdown-lijst.
Sla de wijzigingen op met de 'Save'-knop.Presets zijn een handige manier om tijd te besparen en consistentie te behouden bij het uploaden van video's naar Vimeo.

Bijgewerkt op: 13/11/2023