Artikelen over: Klanten dashboard

Mijn betaalmethoden beheren in Kennis.shop

Betaalmethoden beheren in Kennis.shop

In dit artikel leer je hoe je je betaalmethoden kunt beheren in Kennis.shop. We behandelen het toevoegen van nieuwe betaalmethoden en het beheren van bestaande methoden.

Inhoudsopgave

Overzicht van opgeslagen betaalmethoden
Nieuwe betaalmethode toevoegen
Betaalmethode deactiveren

Overzicht van opgeslagen betaalmethoden

Om je opgeslagen betaalmethoden te bekijken:

Log in op je Kennis.shop account via app.kennis.shop/login.
Ga naar app.kennis.shop/user/payment_settings.
Je ziet nu een overzicht van al je opgeslagen betaalmethoden.

Screenshot: Overzicht van opgeslagen betaalmethoden\n

In dit overzicht zie je de volgende informatie:
Kennis.shop account
Type betaalmethode
Laatste 4 cijfers van de kaart of bankrekening
Status van de betaalmethode

Nieuwe betaalmethode toevoegen

Om een nieuwe betaalmethode toe te voegen:

Selecteer het Kennis.shop account waarvoor je een nieuwe betaalmethode wilt toevoegen uit het dropdown menu.
Klik op de knop "Nieuwe betaalmethode toevoegen".

Er opent zich een betaalformulier.
Vul de gevraagde gegevens in.
Klik op "Bevestigen" om de nieuwe betaalmethode op te slaan.

Screenshot: Nieuwe betaalmethode toevoegen

Let op: Het kan enkele seconden duren voordat het betaalformulier verschijnt. Even geduld alstublieft.

Na het toevoegen van de nieuwe betaalmethode kan het 5-20 seconden duren voordat deze zichtbaar wordt in het overzicht. Ververs de pagina als de nieuwe methode niet direct verschijnt.

Betaalmethode deactiveren

Momenteel is het niet mogelijk om een betaalmethode direct te deactiveren of verwijderen via de interface. Als je een betaalmethode wilt verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor meer informatie over het beheren van je abonnementen en bestellingen, bekijk ons artikel Mijn abonnementen en bestellingen beheren in Kennis.shop