Werkt Kennis.shop met Wise?

Ja, Kennis.shop werkt met Wise! Je kunt met Stripe eenvoudig jouw Wise-bankrekening koppelen om uitbetaald te worden.

Hoe koppel ik Stripe aan Wise?

Log in op jouw Stripe Dashboard;

Open Settings in het linkermenu;

Klik op Bank accounts and scheduling;

Klik op Add a bank account;

Voer jouw Wise-accountgegevens in. Deze kun je vinden door naar Home te gaan en het saldo te kiezen waarvan je de rekeninggegevens wilt hebben.

Zie voor meer informatie het artikel van Wise (in het Engels), waarin dit stap voor stap uiteen wordt gezet: How do I receive money from Stripe with Wise?

Bijgewerkt op: 23/02/2024