Factuur Stripe transactiekosten downloaden

Leestijd: 30 sec

Installatietijd: 2 min

Nodig: nvt

Stripe stuurt iedere 5e van de maand per mail een factuur van de transactiekosten van de afgelopen maand.

Heb je deze gemist, dan kun je deze hier downloaden: https://dashboard.stripe.com/settings/documents

Zie je jouw facturen niet, volg dan onderstaande stappen:

Log in op stripe.com

Controleer of je het juiste account hebt geselecteerd. Je hebt het juiste account geselecteerd als je linksboven jouw bedrijfsnaam met Kennis.shop ziet staan:

Klik op het tandwieltje rechtboven - > Klik op Instellingen.

Klik op Compliance en documenten.

Klik onder de titel op Documenten

Download jouw factuur.

Of bekijk onderstaande video

Bijgewerkt op: 05/07/2024