Factuur Stripe transactiekosten downloaden

Leestijd: 30 sec

Installatietijd: 2 min

Nodig: nvt

Stripe stuurt iedere 3e van de maand per mail een factuur van de totale transactiekosten van de afgelopen maand.

Maar als je daar niet op wilt wachten dan kun je het volgende doen.

Log in op stripe.com

Controleer of je het juiste account hebt geselecteerd. Je hebt het juiste account geselecteerd als je linksboven jouw bedrijfsnaam met Kennis.shop ziet staan:

Klik op het tandwieltje rechtboven, scroll naar beneden naar de Bedrijfsinstellingen -> Rapportage en documenten -> Documenten

Mogelijk vraagt Stripe nog een keer om je wachtwoord van je stripe connect account

Download jouw factuur.

Of bekijk onderstaande video

Bijgewerkt op: 06/07/2023