Schakelen tussen Stripe accounts

Leestijd: 15 sec

Installatietijd: nvt

Nodig: nvt

Voordat je kunt verkopen via Kennis.shop moet je via Kennis.shop een Stripe connect account maken.
Als je dit doet wanneer je al een Stripe account had, beheer je nu 2 stripe acccounts op 1 inlog.

Wanneer je instellingen wijzigt, moet je eerst het juiste account selecteren.

Log in op stripe.com
Selecteer linksboven het juist account.
Je kunt nu de wijzigingen aanbrengen in het stripe connect account.

In deze (geluidloze) video laat ik je zien hoe je schakelt tussen meerdere Stripe accounts.

Bijgewerkt op: 12/06/2023