Melding per e-mail na geslaagde bestelling activeren (Stripe)

Je kunt een melding per e-mail ontvangen zodra iemand een bestelling bij je heeft gedaan. Hieronder zie je hoe je eenvoudig deze melding kunt instellen.

Lees hier hoe je deze melding ook instelt in jouw basisinstellingen van Kennis.shop: Melding per e-mail na geslaagde bestelling activeren (Kennis.shop)

Log in op stripe.com;

Ga naar je profiel (het poppetje rechts bovenin);

Klik onder "Communicatievoorkeuren" op hier;

Scroll naar beneden naar "Betalingen".

Zet het schuifje op actief bij "Geslaagde betalingen";

Vanaf nu ontvang je een melding na iedere geslaagde bestelling.

Let op: Als je meerdere Stripe-accounts beheert, controleer dan of je het juiste account heb geselecteerd. Je kunt schakelen tussen accounts door linksboven op jouw bedrijfsnaam te klikken.

Via de Stripe-app op jouw smartphone.

Je kunt ook via je telefoon pushmeldingen ontvangen van geslaagde bestellingen met de volgende stappen:
Je kunt de app van Stripe downloaden via de App Store of de Play Store van jouw iPhone of Android.

Open de app en log in met jouw Stripe Connect account;

Ga naar de App-instellingen (Start > Instellingenwiel);

Klik op de meldingsbel in de rechterbovenhoek van je winkelwagen in de weergave Instellingen;

Verschuif de knoppen voor elk van de meldingen die je wilt ontvangen;

Vergeet niet je meldingen aan te zetten in de instellingen van je telefoon (telefooninstellingen > Meldingen > Stripe).

Als je nog steeds geen pushmeldingen ontvangt, probeer dan het volgende:

Controleer of je de nieuwste versie van onze app hebt geïnstalleerd en werk deze bij als dat niet het geval is.
Meld je af en meld je daarna opnieuw aan.

Veel succes!

Bijgewerkt op: 26/03/2024