Melding bij geslaagde betaling

Leestijd: 1 min

Tijd om instellen: 1 min

Log in op stripe.com

Ga naar je profiel - rechts bovenin het poppetje.

Klik onder Communicatievoorkeuren op "hier".

Scroll naar beneden naar rechtstsreekse betalingen. Daar kun je - door het schuifje naar rechts te verplaatsen - email meldingen aanzetten bij elke geslaagde betaling. (zie ook de printscreen onderaan dit artikel)

LET OP: Lees dit als je meerdere stripe accounts beheer, controleer dan of je het juiste stripe account heb geselecteerd. Je kunt schakelen tussen accounts door linksboven op jouw bedrijfsnaam te klikken.

Bijgewerkt op: 15/08/2023