Jouw ambassadeurslinks verkorten

Met de affiliate tools kun je nu eenvoudig jouw ambassadeurslinks verkorten. Hiervoor voeg je een affiliate code toe, waardoor jouw "nano id" wordt vervangen. Dit is normaliter een lange code van letters en cijfers, die je nu kunt vervangen door een gemakkelijkere, korte gepersonaliseerde affiliate code. Volg de stappen hieronder om te zien hoe je jouw ambassadeurslinks verkort en zie ook de video onderaan voor verdere details.

Ga naar https://app.kennis.shop/user/settings

Vul jouw gepersonaliseerde Affiliate code in;
We nemen als voorbeeld "ViaLars" als gepersonaliseerde affiliate code. Nu zullen al jouw ambassadeurslinks verkort worden tot "ViaLars", zoals je kunt zien bij stap 7 hieronder.

Klik op Opslaan;

Klik op Partners;

Klik op Kennis.shop;

Klik op Links;

Hier zie je voortaan jouw kortere, gepersonaliseerde ambassadeurslinks.
Als je nu bij stap 2 en 3 hierboven de link hebt verkort en opgeslagen tot "ViaLars", of eender andere persoonlijke affiliate code, dan is voortaan het gedeelte wat op de schermafbeelding in het geel gearceerd is (de "nano id") veranderd in jouw nieuwe verkorte ambassadeurslink.

Zie ook onderstaande video van Parsifal waarin hij laat zien hoe je jouw ambassadeurslinks verkort en uitlegt wat hiermee precies verandert:

Bijgewerkt op: 20/05/2024