Artikelen over: Klanten beheren

Jouw ambassadeurslinks verkorten en personaliseren

Je kan je affiliate link verkorten en personaliseren

Ga naar https://app.kennis.shop/user/settings

Vul jouw gepersonaliseerde Affiliate code in;
We nemen als voorbeeld "ViaLars" als gepersonaliseerde affiliate code. Nu zullen al jouw ambassadeurslinks verkort worden tot "ViaLars", zoals je kunt zien bij stap 7 hieronder.

Klik op Opslaan;

Klik op Partners;

Klik op Kennis.shop;

Klik op Links;

Hier zie je voortaan jouw kortere, gepersonaliseerde ambassadeurslinks.
Als je nu bij stap 2 en 3 de link hebt verkort en opgeslagen tot "ViaLars", of een andere kortere affiliate code, dan verandert voortaan het gedeelte wat op de schermafbeelding in het geel gearceerd is.

Zie ook onderstaande video van Parsifal waarin hij laat zien hoe je jouw ambassadeurslinks verkort en uitlegt wat hiermee precies verandert:

Bijgewerkt op: 02/10/2024