Foutmelding: "Let op: Je moneybird integratie is niet actief."

Als je de btw-tarieven in Moneybird handmatig aanpast, kan dit leiden tot verwarring en fouten in je boekhouding. Moneybird is ontworpen om automatisch de juiste btw-tarieven toe te passen op basis van de door jou gekozen instellingen. Het aanpassen van de btw-tarieven in de Kennis.shop software kan problemen veroorzaken en leiden tot het deactiveren van je Moneybird-integratie. Als je bijvoorbeeld de naam van een of meerdere btw-tarieven hebt gewijzigd, kan dit leiden tot foutmeldingen en onjuiste berekeningen in jouw boekhouding.

Als je per ongeluk de tarieven hebt gewijzigd of als je niet zeker weet welk tarief je moet gebruiken, volg dan deze stappen om het weer goed te zetten:

Ga naar de instellingen van je Moneybird-account;

Ga naar de sectie Btw-tarieven;

Controleer of de standaard btw-tarieven correct zijn ingesteld;

Indien nodig, herstel de tarieven naar de originele instellingen, klik hiervoor op Standaardtarieven herstellen.

Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat je btw-tarieven correct worden toegepast in jouw facturen en boekhouding. Op deze manier voorkom je mogelijke fouten en blijft jouw administratie nauwkeurig en overzichtelijk. Hiermee voorkom je ook problemen en zorg je ervoor dat jouw Moneybird-integratie probleemloos blijft werken.

Bijgewerkt op: 18/03/2024