Kennis.shop koppelen met Zapier

Je kunt jouw Kennis.shop gratis koppelen aan Zapier. Vervolgens kan je via Zapier weer koppelingen maken met bijna elke andere app. Als je meer dan 100 producten per maand verkoopt, heb je wel een betaald account van Zapier nodig. Daarom raden we je aan om, voor zover mogelijk, apps direct te koppelen. Op dit moment zijn veel directe koppelingen nog in ontwikkeling. Wens je een bepaalde directe koppeling, dan kun je die aangeven in Fider.

STAP 1. Het instellen van de je eerste Kennis.shop zap

Ga naar https://zapier.com/app/dashboard;

Klik op create a new zap;

Zoek op Kennis.shop en selecteer deze;

Selecteer de event New Sale;

Klik op Continue;

Klik op Sign in;

Je ziet onderstaand scherm, houdt dit open en ga naar jouw Kennis.shop dashboard;

Klik op bedrijf;

Klik op integraties;

Klik op de API key om deze te kopiëren. Als daar nog geen API key staat, druk je op Genereer API key.

Ga terug naar je Zapier tabblad en pop-up;

Plak hier jouw API key (control/cmd+V);

Vul jouw subdomein in.

Jouw subdomein staat onder de API key:

STAP 2. De actie instellen

De instructies voor deze stap zijn anders voor elke software die je wilt integreren. We hebben een aantal voorbeelden voor je uitgewerkt. Kies de software die je wilt integreren.
Staat jouw software er niet tussen? Klik dan een willekeurige aan om een idee te krijgen hoe het werkt!

Lijst met actie hulpartikelen

Kennis.shop koppelen met Huddle via Zapier

Kom je er niet uit? Laat het ons weten via de chat! 🤗 Wij helpen je graag verder!

Bijgewerkt op: 12/04/2024