Artikelen over: Ambassadeurs

Uitbetalingsgegevens toevoegen - Affiliate Tools

Voordat we de commissies uit kunnen betalen hebben we jouw volledige bedrijfsgegevens nodig. Volg onderstaande stappen s.v.p. met volledige aandacht, om fouten te voorkomen.

Wij krijgen een melding wanneer je deze stappen hebt doorlopen en het formulier hebt ingevuld en afgevinkt. Vervolgens betalen wij iedere eerste van de maand de commissies van de voorgaande maand uit. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je automatisch een mail van ons met de creditfactuur. Deze creditfactuur voeg je toe aan jouw administratie, om jouw boekhouding compleet te maken.

Ga naar https://kennis.shop/

Klik op Login;

Vul jouw "Email" en "Wachtwoord" in en klik op Inloggen;

Klik op Ga naar mijn affiliate dashboard;

Klik op Instellingen;

Klik op Uitbetalingsgegevens;
Je kunt ook naar beneden scrollen tot je dit formulier tegenkomt.

Dit formulier vul je volledig in;

Controleer alle gegevens, zodat niets ontbreekt en er geen fouten in zitten;

Klik op de checkmark bij "Ik heb deze gegevens naar waarheid ingevuld en ik heb gecontroleerd dat alles juist is.";

Klik op opslaan.

Je kunt deze stappen ook terugzien in deze video van Parsifal:

Bijgewerkt op: 23/04/2024