Commissies uitbetalen aan jouw affiliates

Volg onderstaande stappen om jouw openstaande commissies uit te betalen via het vernieuwde dashboard van de affiliate tools.

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/affiliates#affiliatePayables

Klik op Commissies;

Hier zie je alle openstaande commissies staan;

Klik in het vakje om alle openstaande betalingen te selecteren;

Klik op Maak uitbetaling om een bestand te genereren en de geselecteerde commissies toe te voegen aan de uitbetalingen;

Scroll naar beneden naar Uitbetalingen;

Klik op SEPA xml en het download-symbooltje;
Dit is een soort excel-bestand die je kunt uploaden in jouw bank, vervolgens wordt dit direct omgezet en kun je meerdere transacties tegelijkertijd realiseren.

Zie ook deze korte schermopname met uitleg van Parsifal voor verdere details en hoe je de transacties realiseert bij jouw bank: