Maak eigen unieke promotielinks voor jouw affiliates

Je kunt nu eenvoudig eigen promotielinks maken die je kunt delen met jouw affiliates. Volg de stappen hieronder om deze eigen promotielinks te maken.

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/affiliates;

Klik op Links;
Dit vind je direct bovenaan de pagina.

Klik op Maak promotielink;

Voeg Jouw eigen slug toe om jouw link uniek te maken;
Bijvoorbeeld: "affiliatemarketingtools"

Voeg een Omschrijving toe, zodat jouw affiliates weten wat ze precies promoten;
Bijvoorbeeld: "Link naar betaalpagina affiliate marketing tools"

Kies een Eindbestemming: dit kan een**Betaalpagina** of een URL zijn;
Bijvoorbeeld: "Betaalpagina Affiliate Marketing Tools"

Klik op Opslaan;

Jouw affiliates hebben nu een eigen unieke promotielink om te delen! 🚀

In deze geluidsloze schermopname zie je ook hoe je stap voor stap jouw eigen unieke promotielinks maakt:

Bijgewerkt op: 19/05/2024