Commissiepercentage per product én per groep instellen

Je kunt nu met onze Affiliate Marketing Tools eenvoudig het commissiepercentage per product én per groep instellen, zodat je zelf controle hebt over hoeveel procent commissie je wil bieden. Volg de volgende stappen om deze commissiepercentages in te stellen en te wijzigen.

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Kennis.shop Admin;

Klik op Producten;

Klik op het product waarvan je de detailspagina wilt zien;

Klik op Affiliate commissie;
Je kunt ook naar beneden scrollen.

Hier zie je het overzicht van de diverse affiliate-groepen die je hebt ingesteld.
In dit voorbeeld hebben we één affiliate-groep, de "Standaard", daarom vind je hier nu niet meerdere groepen.

Hier kun je het commissiepercentage instellen per groep van het product waar je in stap 4 voor gekozen hebt. Je kunt dit percentage intypen of de pijltjes gebruiken, zoals je in onderstaande schermopname kunt zien.
Je kunt dus per groep een ander percentage instellen, zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde groep affiliates meer belonen voor hun inzet.

Klik op Opslaan om jouw nieuwe commissiepercentage(s) vast te stellen.

Lees dit artikel om te zien hoe je verschillende affiliate groepen kunt maken: Affiliate groepen maken, aanpassen en verwijderen

In deze schermopname laat Daniël jou zien hoe je jouw commissiepercentage per product én per groep kunt instellen en wijzigen:

Bijgewerkt op: 13/05/2024