Koppel jouw product aan je cursus

Dit is hoe je jouw product koppelt aan een Kennis.shop cursus. Let op: dit werkt niet met externe cursusplatformen, zie daarvoor onze integraties.

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Kennis.shop Admin;

2. Klik op Betaalpagina´s;

Kies de betaalpagina waar jouw cursus-product op staat;

Zorg ervoor dat jouw cursus-product toegevoegd is aan de betaalpagina, in dit voorbeeld staat daar 1 product op actief, "mijn mooie cursus";
Hier lees je hoe je een nieuw product toevoegt aan jouw betaalpagina: Nieuw product toevoegen aan jouw betaalpagina

Klik op Integraties;

Je ziet nu direct bovenaan "Koppelen met je cursus" staan;

Selecteer het product dat je wil koppelen;

Selecteer de cursus waartoe jouw klant toegang krijgt;

Klik op Koppel product aan cursus;

Zie je niets in deze menu's? Check dan of je een product actief hebt op deze betaalpagina. Check daarna of je een cursus hebt aangemaakt onder het tabblad "Cursussen".

Als de koppeling gelukt is, zie je jouw cursus in de tabel onderaan staan, zoals hier te zien is;
Hier kun je de koppeling ook verwijderen door te klikken op het prullenbakje.

Nu is de koppeling klaar. Jouw klant ontvangt automatisch een mailtje zoals deze: