Bevestigingsmail instellen voor je betaalpagina

Nadat een klant een aankoop heeft voltooid, kun je een bevestigingsmail instellen om hen te bedanken en de details van hun aankoop te bevestigen. Zorg ervoor dat de bevestigingsmail informatie bevat zoals de orderbevestiging, betalingsgegevens en instructies voor toegang tot het gekochte product of dienst.

Om een bevestigingsmail in te stellen, heb je een betaalpagina nodig. Als je deze nog niet hebt aangemaakt, volg dan de volgende stappen.: Betaalpagina maken

Bevestigingsmail Instellen in een paar Eenvoudige Stappen

Ga naar de betaalpagina waar je de bevestigingsmail wilt activeren. Klik op het pijltje

Scrol naar beneden tot Na aankoop acties

Heb je op je website een eigen bedank pagina klik dan op Eigen URL
Voer de URL in van je bedank-pagina
Klik op Opslaan

Standaard Bedankpagina instellen

Klik op Standaard
Voeg de stappen toe die jij je klant wilt laten weten nadat ze het product hebben aangeschaft

Voeg informatie toe die je klant moet weten

Wil je een Stap weghalen klik op de Prullenbak

Voeg het onderwerp van de mail toe
In de preview regel kun je extra informatie toevoegen

Voeg altijd een Content Blok toe aan je bevestigingsmail met informatie anders wordt de bevestigingsmail niet verstuurd na aankoop.

Op deze manier voeg je automatisch naam en orderreferentie toe in bevestigingsmail.

Klik op Nieuw content blok toevoegen als je meer wilt delen in de bevestigingsmail
Klik op Opslaan als je 1 content blok toevoegt

Het ziet er dan zo uit als je een tweede en volgend content blok toevoegt
Door op dit symbooltje te klikken kun je het content blok verplaatsen. (Naar boven of beneden)
Wil je het blok verwijderen klik dan op de Prullenbak
Klik altijd op Opslaan als je klaar bent of wijzigingen hebt aangebracht

Gefeliciteerd je bevestigingsmail is ingesteld 👍🏻.

Voeg eenvoudig een digitaal product of afbeelding toe aan je bevestigingsmail met deze stappen: E-book of afbeelding toevoegen aan je bevestigingsmail