Automatisch naam en orderreferentie toevoegen in bevestigingsmail

Je kunt eenvoudig automatisch de voornaam, achternaam en orderreferentie toevoegen in jouw bevestigingsmails. Dit doe je met zogeheten "merge tags". Hiermee stuur je gemakkelijk en snel aan al jouw klanten een persoonlijke bevestigingsmail, zonder dat je daar verder omkijken naar hebt! Volg onderstaande stappen om deze tags toe te voegen.

Ga naar betaalpagina’s
Klik op het pijltje bij de betaalpagina waarvoor je automatisch de naam en orderreferentie wil toevoegen in de bevestigingsmail.

Klik op Na aankoop acties
Vul het onderwerp in waar de mail over gaat
Dit is het stukje tekst dat naast het onderwerp staat, je ontvanger ziet dit voordat die de email opent. (Optioneel)
Klik op Nieuw content blok toevoegen

Klik op het Merge tag invoegen-symbool om de beschikbare merge tags te vinden

Klik op de Voornaam, Achternaam, Referral ID en/of Affiliate coupon code om deze merge tags op te nemen in jouw bevestigingsmail

De rest van de tekst en opmaak van de bevestigingsmail is aan jou, zolang je deze merge tags niet aanpast en de %-tekens niet wist.

Klik op Opslaan

De merge tags zullen in het Engels in de opmaak van jouw bevestigingsmail staan. Ook als jouw betaalpagina in het Nederlands is opgemaakt, zullen de tags in het Engels worden weergegeven.

Zie voor meer informatie over het opstellen van jouw bevestigingsmails ook: Bevestigingsmail opmaken

Voeg eenvoudig een digitaal product of afbeelding toe aan je bevestigingsmail met deze stappen: E-book of afbeelding toevoegen aan je bevestigingsmail