Bestaand product toevoegen aan jouw betaalpagina

Als je een betaalpagina hebt gemaakt, kun je later altijd nog eenvoudig een bestaand product toevoegen met onderstaande stappen. Dit kan een product zijn die je ook al op één of meerdere andere betaalpagina´s verkoopt, of die je in het verleden hebt verkocht en vervolgens uit jouw assortiment hebt gehaald, zoals bijvoorbeeld een jaarlijks terugkerend evenement of een halfjaarlijkse cursus.

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Kennis.shop Admin;

Kies de betreffende betaalpagina waar je jouw bestaande product aan wil toevoegen;

Klik op Producten;

Onderaan de pagina vind je het gedeelte waarop je jouw producten toevoegt of verwijdert.

Klik op + Product toevoegen;

Je komt nu op een nieuwe pagina, waarop je kunt aangeven of je een "bestaand product" van een andere betaalpagina wil toevoegen, of een "nieuw product" wil maken.

Klik in het grijze zoekbalkje en zoek jouw gewenste product op;
Je kunt zoeken op de naam van een product of op een productnummer.

Je ziet hier de productinformatie van dit product weergegeven en op welke andere betaalpagina(´s) deze verkocht wordt;

Klik op Activeren om dit product voor de door jou gekozen prijs te verkopen;

Klik op Opslaan*.

Je ziet dat het product automatisch toegevoegd is aan je betaalpagina! 🚀

Als je een nieuw product wil toevoegen aan jouw betaalpagina, klik dan hier: Nieuw product toevoegen aan jouw betaalpagina.