Waar vind ik de facturen van uitbetaalde commissies aan affiliates?

In je dashboard bij de affiliate tools vind je overzichtelijk alle uitbetalingen en bijbehorende creditfacturen aan jouw affiliates.

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/affiliates#payouts

Klik op Uitbetalingen;

Klik op het + symbool om de betalingsbatch open te klappen;

Je vindt hier per uitbetaling de betreffende creditfactuur. Ook vind je overige informatie, zoals het e-mailadres van de affiliates, de factuurnummers en de uitbetaalde bedragen.

In deze audioloze schermopname zie je ook waar je deze facturen voortaan vindt: