Waar vind ik de facturen van door mij uitbetaalde commissies aan affiliates?

Je vindt de facturen van de door jou uitbetaalde commissies aan jouw affiliates voortaan in het nieuwe dashboard van de affiliate tools Hier vind je overzichtelijk alle uitbetalingen aan jouw affiliates en per uitbetaling de betreffende creditfactuur.

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/affiliates#payouts

Klik op Uitbetalingen;

Klik op het + symbool om de betalingsbatch open te klappen;

Je vindt hier per uitbetaling de betreffende creditfactuur. Ook vind je overige informatie, zoals het e-mailadres van de affiliates, de factuurnummers en de uitbetaalde bedragen.

In deze audioloze schermopname zie je ook waar je deze facturen voortaan vindt:

Bijgewerkt op: 19/05/2024