Publicatie instellingen van je cursus en huisstijl

Instellingen voor het publiceren van je cursus en het toepassen van je huisstijl.

Hoe pas je de kleuren van je huisstijl toe op je cursus? Hier verstrek je de informatie over je cursus.

Ga naar Cursussen
Schrijf de titel van je cursus
Beschrijf in het kort wat jouw cursus biedt
Hebben alleen jouw cursisten toegang, of kan iedereen met een link erbij? Maak een keus door te klikken op Alleen cursisten of Iedereen met een link.
LET OP: Als je instelt "Iedereen met een link" dan kan dus echt iedereen je cursus bekijken, zonder dat ze ingelogd hoeven te zijn en toegang gekocht hebben.
Kies je voor 'Geen', dan is de achtergrond gebroken wit en de knop van 'Les klaar' groen.

Wil je je eigen huisstijl toepassen, dan doe je door op Nieuwe stijl te klikken

Geef een herkenbare naam aan je nieuwe huisstijl.
Voeg de kleurcode toe. Deze kleur is voor bijvoorbeeld de buttons in je cursus

Voeg de kleurcode toe. Je ziet de kleur in het vlakje zoals die op de achtergrond van je betaalpagina verschijnt.

Als je de hexadecimale code van de door jouw gewenste kleur weet, dan kan je deze hier ook invullen. Deze code bestaat altijd uit zes digits, voorafgegaan door een # (hashtag).

Klik op Opslaan

Zorg ervoor dat de achtergrond een zachte kleur heeft en dat de knoppen een andere kleur zijn, zodat de inhoud centraal staat. Hieronder staan enkele voorbeelden met verschillende kleurcombinaties, waarbij je het verschil tussen het gebruik van zachte en harde kleuren kunt zien.

Deze voorbeelden geven je een idee van hoe de kleurcombinaties eruitzien.

Heb je alle stappen doorlopen klik dan op Opslaan.

Je kunt eenvoudig een nieuwe huisstijlkleur toevoegen door op + Nieuwe stijl te drukken.

Door een duidelijk herkenbare naam toe te voegen kun je testen welke kleur het beste bij je past.
Klik altijd op Opslaan als je een wijziging aanbrengt.

Bijgewerkt op: 30/09/2024