Artikelen over: Producten & Prijzen

Productinformatie aanpassen op jouw betaalpagina

De informatie van de producten op jouw betaalpagina kun je altijd eenvoudig aanpassen met de volgende stappen:

Klik op Betaalpagina's

Kies de betaalpagina waarop je jouw productinformatie wil aanpassen;

Klik op Producten. Scroll naar beneden, waar je het overzicht ziet van de producten die je op deze betaalpagina aanbiedt;

Klik op het pennetje achter het product dat je wilt aanpassen;

Klik op het pennetje om je product aan te passen

Hier kun je de Naam van jouw product aanpassen
Pas de Omschrijving van jouw product aan
Product btw categorie aanpassen
Pas de Moneybird-instellingen aan

In dit artikel lees je hoe je jouw Kennis.shop aan Moneybird koppelt: Koppelen met Moneybird.

Klik op Opslaan

Klik op Product toevoegen

Klik hier om de prijs van jouw product aan te passen.: Productprijs aanpassen op jouw betaalpagina

Bijgewerkt op: 17/10/2024