Hoe maak ik een kassa koopje?

Leestijd: 3 min

Installatietijd: 5 min

Nodig: naam en prijs van kassa koopje

Je hebt een betaalpagina gemaakt met één of meerdere producten en je wilt een kassa koopje toevoegen.

Ga naar de betaalpagina waar je het kassa koopje wilt toevoegen

Ga naar het tabblad producten en scroll naar beneden tot je product aanmaken ziet staan.

Druk op product aanmaken en volg de stappen in de video.

Hoe zit het met de ID nummers?

Elk product of kassakoopje dat je aanmaakt krijgt zijn eigen ID nummer.
In het voorbeeld van de licentie en de affiliate tool van Kennis.shop

Product - licentie Kennis.shop (ID 0001)
Kassa koopje - Affiliatie tool (ID 0003)

maar je kunt een Affiliate tool ook (later) los aanschaffen en dan is het een product (en dus geen kassakoopje) en is het nodig om daar een nieuw product voor aan te maken met zijn eigen ID nummer

Product - Affiliate tool (ID 0002)

Het een eigen ID van een product of kassakoopje kun je terugvinden door op het potloodje achter het product of kassa koopje te klikken en dan krijg je de kenmerken te zien.

Wanneer je dus een bestaand kassakoopje wilt koppelen aan een betaalpagina kun je die opzoeken en dan selecteren op basis van het juiste ID nummer.

Succes met je verkopen 🚀

Loop je ergens tegen aan? Laat het ons weten via het chatwolkje rechtsonder. 👉

Bijgewerkt op: 01/08/2023