Koppel je cursus aan je product

Dit is hoe je jouw product koppelt aan een Kennis.shop cursus.

Let op: dit werkt niet met externe cursusplatformen, zie daarvoor onze integraties.

Zorg dat je ingelogd bent op je Admin account.

Als er bovenaan de pagina "Persoonlijk" staat, klik dan op Persoonlijk en schakel eenvoudig over naar je Admin-account.

Ga naar cursussen
Klik op het pijltje bij de cursus waaraan jij een product wilt koppelen.

Hier lees je hoe je een nieuw product toevoegt aan jouw betaalpagina: Nieuw product toevoegen aan jouw betaalpagina

Ga naar Publicatie en scrol naar beneden
Klik op Product koppelen

Vul de naam in van je product

Selecteer het product dat je wilt koppelen.
Klik op Opslaan

Als je het product dat je wilt koppelen niet kunt vinden, controleer dan of je een actief product hebt op deze betaalpagina. Controleer vervolgens of je een cursus hebt aangemaakt onder het tabblad "Cursussen".

Als de koppeling succesvol is, zie je jouw cursus onderaan in de tabel staan, zoals hier te zien is. Hier kun je de koppeling ook verwijderen door op het prullenbakje te klikken. Wil je meerdere producten koppelen, herhaal dan stap 1 tot en met 7.

Nu is de koppeling klaar. Jouw klant ontvangt automatisch een mailtje zoals deze:

Bijgewerkt op: 30/09/2024