Afbeelding toevoegen, wijzigen of verwijderen aan jouw betaalpagina

Je kunt eenvoudig een afbeelding toevoegen aan jouw betaalpagina. Je dient deze afbeelding zowel in te stellen voor jouw betaalpagina op een desktop als op een mobiel. Als als je voor jouw betaalpagina geen afbeelding instelt voor op mobiel, dan wordt er op jouw mobiel geen afbeelding weergegeven. Als je voor de desktop geen afbeelding instelt, dan wordt er op jouw desktop geen afbeelding weergegeven.

De grootte en verhouding van de afbeelding op jouw betaalpagina wordt automatisch correct "aangepast" zodat jouw betaalpagina er netjes en professioneel uitziet. De afbeelding op de betaalpagina heeft een maximumhoogte van 750 px en de breedte is flexibel aan de 'aspect ratio' van de afbeelding. Dit kan bijvoorbeeld. 750 x 750 zijn, maar bijvoorbeeld ook 1600 x 750 zijn, enz. Echter, mocht de afbeelding heel breed zijn, dan wordt het moeilijker om alles te zien, deze wordt immers kleiner door de maximumhoogte.

Volg onderstaande stappen om een afbeelding aan jouw betaalpagina toe te voegenm te wijzigenn of te verwijderen:

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/ecommerce/checkouts

Open de betaalpagina waar je een afbeelding aan wil toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Klik op Teksten.

Selecteer Afbeelding.

Selecteer hier jouw "Afbeelding voor mobiel".
Klik op het pennetje om een afbeelding toe te voegen of te wijzigen. Klik op het kruisje om jouw afbeelding te verwijderen.

Selecteer hier jouw "Afbeelding voor desktop".
Klik op het pennetje om een afbeelding toe te voegen of te wijzigen. Klik op het kruisje om jouw afbeelding te verwijderen.

Klik op Opslaan.
Scroll hiervoor een stukje naar beneden.

Zie ook de meest recente demo van Parsifal waarin hij een nieuwe betaalpagina maakt en daar een afbeelding aan toevoegt: Een betaalpagina maken in 11 stappen

Bijgewerkt op: 11/06/2024