Standaard algemene voorwaarden instellen

Je kunt in jouw bedrijfsinstellingen eenvoudig jouw algemene voorwaarden instellen. Dit zorgt ervoor dat je bij het maken van een betaalpagina dit niet steeds opnieuw hoeft te doen en dat jouw instellingen en voorkeur meteen worden overgenomen. Dit scheelt je een hoop handmatige handelingen als je meerdere betaalpagina's maakt met dezelfde algemene voorwaarden!

Ga naar jouw Kennis.shop dashboard;

Klik op Bedrijf;

Klik op Algemeen;

Stel jouw "Standaard algemene voorwaarden" in met een Link of Upload een PDF;

Klik op Betaalpagina's;

Kies de betaalpagina die je wil publiceren;

Klik op Extra opties;

Zet het schuifje van "Algemene voorwaarden" op Zichtbaar & verplicht;
Je ziet nu dat het systeem automatisch jouw ingestelde voorkeur aangeeft.

Klik op Opslaan.

Bijgewerkt op: 29/03/2024