In 5 stappen starten met kennis shop

Leestijd: 5 min

Installatietijd: 25 min

Nodig:
Bedrijfsgegevens
BTW Nummer
Bankrekening nummer (zakelijk)

1. Je account aanmaken

In jouw bevestigingsmail staat een unieke link. Klik op deze link om te beginnen met de onboarding. In de eerste stap maak je jouw account aan. Je mag een account aanmaken met een ander emailadres dan dat je gebruikt hebt voor de verkoop.

Onderwerp van de bevestigingsmail is: [actie vereist] Jouw Kennis.shop licentie

Jouw activatie link ziet er als volgt uit: https://kennis.shop/onboarding/KARS-123

Kan je je bevestigingsmail niet vinden? Stuur een mailtje naar vraag@kennis.shop met het emailadres dat je gebruikt hebt voor de aankoop.

2. Stel jouw bedrijfsgegevens in.

Hier vul je al jouw bedrijfsgegevens in die o.a. gebruikt worden op de facturen die je automatisch zal verzenden naar jouw klanten.

3. Maak een Stripe account

Zorg dat je het volgende bij je hebt:

Bedrijfsgegevens
BTW Nummer
Bankrekening nummer

Druk op de knop "Maak stripe account" en volg de stappen in je beeld.

Als je al een Stripe accoutnt hebt, kan je hetzelfde emailadres gebruiken maar zal je alsnog de stappen moeten doorlopen.

4. Belastingsysteem

Momenteel is het nog nodig om Stripe Tax te activeren.
Als jouw bedrijf in Nederland, Belgie of Spanje gevestigd is dan wordt je als het goed is begroet met dit scherm:

Is je bedrijf daarbuiten gevestigd dan zie je dit scherm:

5. Voorkeursinstellingen

Hier kan je een aantal belangrijke instellingen alvast goedzetten. Dan ben je helemaal klaar om te verkopen!

Maak jouw eerste betaalpagina.

Extra: Aanrader voor beginners:

Kijk mee over Parsifal's schouders en ontdek hoe je in eenvoudig een betaalpagina maakt.

Bijgewerkt op: 05/09/2023