Meerdere logo's en/of handelsnamen weergeven op jouw facturen

Je kunt op dit moment één logo toevoegen per account. Wellicht dat we in toekomst nog wel een optie toevoegen, om meerdere account te beheren onder één account, maar dat is op dit moment geen prioriteit. Als je meerdere handelsnamen geregistreerd hebt, kun je deze invullen. Ze worden dan allemaal op jouw factuur getoond. Je kunt met de volgende stappen eenvoudig meerdere handelsnamen toevoegen:

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Kennis.shop Admin;

Klik op Kortingsbonnen;
Dit is een tijdelijke "workaround" om naar het "oude" dashboard te komen. We werken momenteel hard om alle pagina's aan het vernieuwde dashboard toe te voegen.

Klik op E-commerce;

Klik op Facturen;

Wijzig jouw Bedrijfsnaam en vul deze aan met jouw overige handelsnamen.

Bijgewerkt op: 29/04/2024