Artikelen over: Producten & Prijzen

Ik kan de prijs niet toevoegen omdat BTW Instelling niet goed staat

Ik krijg de melding dat de BTW instelling van de betaalpagina en de prijs niet overeenkomen. Hoe los ik dat op?

Als je de betaalpagina hebt ingesteld op "Inclusief BTW", zorg er dan voor dat je alleen prijzen toevoegt die inclusief BTW zijn ingesteld. Heb je de betaalpagina ingesteld op "Exclusief BTW", zorg er dan voor dat je alleen prijzen toevoegt die exclusief BTW zijn ingesteld.

Je krijgt de melding dat de BTW-instelling niet goed staat en je kunt daardoor de prijs niet toevoegen, omdat de BTW-instelling van de prijs niet overeenkomt met die van je betaalpagina.

Bekijk hieronder hoe dit eruitziet op je dashboard en ontdek hoe je dit probleem kunt oplossen.

Bij het maken van je betaalpagina stel je de BTW in op Inclusief of Exclusief BTW

Bij het toevoegen van de prijs bij je product zie je hier welke prijs er inclusief of exclusief BTW is

Voeg jij een prijs toe die op Inclusief BTW is ingesteld krijg je deze melding

Heb je de prijs ook Exclusief BTW geactiveerd klik op het bolletje om deze prijs eenvoudig toe te voegen.

Heb je deze prijs er niet bij staan dan kun je de nieuwe prijs Exclusief BTW aanmaken door de volgende stappen te volgen

Klik op Maak prijs
Voer de prijs in
Zet in dit geval de BTW instelling op Exclusief omdat je betaalpagina op Exclusief BTW is ingesteld
Klik op Opslaan

Hulp nodig bij het aanmaken van een prijs volg deze stappen: Prijs aanmaken voor mijn product

Nu kun je de prijs exclusief BTW toevoegen

Klik op Opslaan

Nu ziet er op betaalpagina zo uit. Aan de linkerkant inclusief BTW en aan de rechterkant Exclusief BTW

Je product is alleen zichtbaar op je betaalpagina als je een actieve prijs hebt aangemaakt. In Kennis.shop kan je meerdere producten per betaalpagina instellen EN meerdere prijzen activeren. Wil je precies weten hoe dit werkt? In dit artikel vind je er alles over: Uitleg producten en prijzen