E-mail jouw verkoopfacturen naar jouw boekhoudingsoftware

Je laat jouw verkoopfacturen eenvoudig naar jouw boekhoudingssoftware sturen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je het e-mailadres van jouw boekhoudsoftware voor externe facturen bij de hand hebt. Bij Moneybird is dat bijvoorbeeld <naamvanjeboekhouding>@facturen.moneybird.nl. Hieronder zie je hoe je dit instelt:

Wil jij jouw Kennis.shop ook integreren met een boekhoudsysteem zoals Moneybird, maar ben je daar nog niet mee begonnen? Lees hier dan nu verder: Koppelen met Moneybird

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/settings

Klik op Notificaties.

Klik op Ja onder "Stuur facturen automatisch naar een email adres".

Vul het Emailadres in van jouw boekhoudprogramma.

Klik op Opslaan.

Bijgewerkt op: 12/06/2024