E-mail jouw verkoopfacturen naar jouw boekhoudingsoftware

Je laat jouw verkoopfacturen eenvoudig naar jouw boekhoudingssoftware sturen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je het e-mailadres van jouw boekhoudsoftware voor externe facturen bij de hand hebt. Bij Moneybird is dat bijvoorbeeld <naamvanjeboekhouding>@facturen.moneybird.nl. Hieronder zie je hoe je dit instelt:

Wil jij jouw Kennis.shop ook integreren met een boekhoudsysteem zoals Moneybird, maar ben je daar nog niet mee begonnen? Lees hier dan nu verder: Koppelen met Moneybird

Ga naar https://app.kennis.shop/manage/settings

Klik op Notificaties.

Klik op Ja onder "Stuur facturen automatisch naar een email adres".

Vul het Emailadres in van jouw boekhoudprogramma.

Klik op Opslaan.

Vanuit welk emailadres sturen jullie de verkoopfacturen door?

In sommige boekhoudprogramma's moet je een emailadres "whitelisten" (toestemming geven om emails te sturen).
Daarvoor kan je dit emailadres whitelisten, dit is wat we gebruiken: notifications@mail.kennis.shop

Bijgewerkt op: 11/10/2024