Artikelen over: Ambassadeurs

Waar vind ik de facturen van ontvangen commissies?

De facturen van de door jou ontvangen commissies vind je voortaan op jouw nieuwe persoonlijke dashboard. Deze facturen worden automatisch door Kennis.shop opgesteld. Je hoeft deze dus niet zelf te maken. Ook jouw affiliates hoeven niet zelf creditfacturen op te stellen. Volg onderstaande stappen om jouw facturen voor uitbetaalde commissies te vinden:

Ga naar https://app.kennis.shop/login en log in op jouw vernieuwde dashboard;

Klik op Ga naar mijn affiliate dashboard;

Klik op Uitbetalingen;

Hier vind je voortaan het overzicht van jouw uitbetalingen en kun je jouw creditfacturen downloaden voor jouw eigen administratie.
In dit voorbeeld staat nog geen uitbetaling om te laten zien, dus deze tabel is nu nog leeg.

Je kunt ook rechtstreeks vanuit het Admin-dashboard bij het overzicht van jouw uitbetalingen komen. In deze korte schermopname laat Daniël hoe je dat doet:

Bijgewerkt op: 15/05/2024