Artikelen over: Producten

Prijs weergeven met of zonder BTW

Je kunt ervoor kiezen om de prijs van jouw product op jouw betaalpagina met of zonder BTW weer te geven. Volg onderstaande stappen om dit in te stellen.

Ga naar jouw betreffende betaalpagina;

Klik op Producten;

Scroll naar beneden naar Valuta en belasting. Hier kun je ervoor kiezen om jouw prijzen weer te geven Inclusief btw of Exclusief btw.

Mochten jouw prijzen in de instellingen al op "Inclusief btw" staan en wil je deze wijzigen naar "Exclusief btw", dan ontvang je hiervoor een waarschuwingsberichtje. Klik hierin op Doorgaan om de wijziging door te zetten en voortaan jouw prijzen zonder BTW weer te geven.

Als je nu verder naar beneden scrollt naar Producten, dan zie bij jouw product dat de prijs die je hebt ingesteld nu inclusief of exclusief BTW wordt weergegeven;

Wanneer je nu klikt op het symbool van het pennetje achter jouw product en naar beneden scrollt naar Prijzen, kun je ervoor kiezen of dit de prijs is inclusief of exclusief BTW en welke van de twee je wil weergeven. Klik vervolgens op Activeren om jouw keuze te maken en tot slot op Opslaan;

Als je nu naar jouw betaalpagina gaat, kun je controleren of jouw prijs nu met of zonder BTW wordt weergegeven.

Bekijk onderstaande video (zonder audio) voor een voorbeeld van het uitvoeren van deze handelingen:

Video: Prijs weergeven met of zonder BTW

Bijgewerkt op: 02/03/2024